Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці підпалюють автівки

31 січня 2014, 01:23
Дата ефіру/події: П’ятниця, 31 січня 01:23

Протягом ночі у столиці невідомі підпалили 17 автомобілів. Машини займалися майже в кожному районі мегаполісу. Найбільше - в Солом'янському й Дарниці. Там згоріли по 5 транспортів.

Приблизно о третій ночі Андрія розбудило виття автомобільної сигналізації. Чоловік кинувся до вікна й ледь не зомлів - на вулиці  палала його Шкода.

Андрій, власник спаленої машини:

- Займання було з правого боку, з правого переднього колеса вона зайнялася. Я вибіг з відром води на вулицю й почав це все гасити. Приєдналися люди небайдужі - охоронці з підприємств, повибігали сусіди і почали давати свої вогнегасники.

До п'ятиповерхівки на Виборзькій вже поспішали рятувальники, раптом за кілька кварталів на подвір'ї запалав інший легковик.

Іван, мешканець м. Києва:

- Машина была то ли на львовских, то ли на тернопольских номерах. Выбежал и отогнал машину свою, успел ее отогнать.

Та від'їхати якнайдалі припаркованими поряд автами встигли не всі. Мікроавтобус Форд з місцевого приватного підприємства вигорів мало не дотла. Ближче до ранку вогняну естафету в Солом'янки перебрала Дарниця.

Інна Гамалій, помічник керівника Дарницького РУ міліції м. Києва:

- По вулицях Вишняківській, Ревуцького, Ахматової та Урлівській виявлено загоряння автомобілів. На місце події терміново виїхали вибухотехнічна лабораторія та оперативна група.

Андрій Куценко, керівник ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у м. Києві:

- Ймовірно, на нашу думку, причина пожежі може бути занесення стороннього джерела в салон автомобіля. Остаточну версію причин пожежі скаже слідчий підрозділ.

Хто запустив червоного півня до сімнадцяти машин - поки загадка.

Андрій, власник спаленої машини:

- Єдине, з чим я можу це повязати, що була така інформація в інтернеті, що навмисне підпалюють машини зі львівськими, тернопільськими і волинськими номерами. А в мене машина на реєстраціїї у Львові.

Та правоохоронці версію про географічний чинник злочину поки відкидають. Мовляв, усі спалені авта належать мешканцям столиці, і лише чотири зареєстровані не в Києві.

Ірина Біба, помічник керівника Солом'янського РУ міліції м. Києва:

- Наразі відкриті кримінальні провадження, розслідуються ці випадки. Ми дуже будемо вдячні громадянам, якщо вони повідомлять будь-яку корисну інформацію. Може, якісь є свідки, може, хтось щось бачив.

Переважна більшість автомобілів була не застрахована, тож власники нині рахують збитки. А ще - роблять висновки.

- Я все-таки порадив би тримати під охороною машину. Потрібно ставити на охорону. Я збирався це зробити сьогодні, але, бачте, життя розпорядилося по-своєму.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.