Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

"Луганська народна республіка" - мародерство, вбивства, катування

12 травня 2014, 23:11
Дата ефіру/події: Понеділок, 12 травня 23:11

Мародерство, пограбування та вбивства - такі реалії на Луганщині, де господарюють бойовики. Останній випадок шокував багатьох. Біля прикордонного пункту Довжанського озброєні терористи розстріляли родину бізнесменів з Антрацита. Подружжя загинуло, їхня дитина - в тяжкому стані в лікарні.

Родина підприємців намагалася втекти з Антрацита, заполоненого бойовиками, до Росії. Вони розпродали своє майно і з великою сумою готівки їхали двома позашляховиками в напрямку кордону. На блок-пості напали озброєні терористи й відкрили вогонь на ураження. Подружжя загинули миттєво, десятирічна донька в реанімації з тяжкими ранами. А в районі селища Астахова невідомі обстріляли прикордонний наряд. Трьом бійцям у Ниві шлях перегородила Газель без номерів. За мить її пасажири відкрили вогонь по військових. Міліція, СБУ та прокуратура розпочали перевірку. 

Олександр Трохимець, керівник прес-служби Луганського прикордонного загону:

- Із трьох військовослужбовців двоє постраждали. Їм зараз надається невідкладна медична допомога в місті Свердловську. Один постраждав… кулі ввійшли в черевну порожнину, зараз триває операція. У іншого кулі пройшли навиліт. Поки що загрози життю немає.

У Луганську ж терористи захопили заручником активіста Євромайдану Михайла Логвиненка. Відео його катувань розмістили в мережі. Чоловіка на повідку водять містом.

Під контролем бойовиків у Луганську залишаються будівлі обласних ради, держадміністрації й військомату, а також прокуратури та СБУ. І за інформацією сепаратистів, більшість мешканців реґіону на псевдо-референдумі висловилися за створення так званої Луганської народної республіки.

- Есть страны, признавшие Луганскую народную республику?

- Мы готовим обращение в ООН и ко всему мировому сообществу как раз о признании.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.