Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині підлітки забили насмерть старого-інваліда

22 липня 2014, 22:51
Дата ефіру/події: Вівторок, 22 липня 22:51

Нелюдська жорстокість. На Сумщині двоє неповнолітніх палицями та цеглою насмерть забили самотнього інваліда, який уже кілька років пересувався на саморобних ходунках. Скалічене тіло літнього чоловіка вразило навіть бувалих міліціянтів.

86-річний пенсіонер жив відлюдькувато й хазяйновито. Через травму ноги пересувався лише на саморобних ходунках, але по господарству вправлявся самотужки. Єдине, на що скаржився сусідам, так це на крадіїв металу. 

Володимир Булат, сусід загиблого:

- Він же все время жалувався, як через заборчик отут був: Вова, от меня сегодня опять обокрали. Иногда я не чув вообще, иногда вот последнее время вже начали наглеть - лазили просто самим безбожним образом.

Колишній електрик самотужки намагався розкрадачів відвадити. Змонтував і обладнав усе подвір'я та хату саморобними сигнальними ревунами.

Володимир Булат, сусід загиблого:

- Він начав шо-то там хімічить, ну як дитина. Так шо у нього було все под напряжением підключено, це було, ну це, я ж даже с участковим приходив, при ньому отключали, виривали всі провода.

Спрацювала сигналізація й того разу. Тільки злодіїв вона не злякала. Навпаки, побачивши діда, двоє сімнадцятирічних хлопців вирішили легко розжитися і з його статків.

Затриманий:

- Ярослав мені дав палицю і собі взяв палицю, і дед йшов до нас навстречу, і ми до нього йшли, Ярослав впереди був, а я сзади, Ярослав вдарив його, не, сперва пальцем показує типа - цить на нього.

Коли пізніше правоохоронці знайшли тіло пенсіонера і побачили, що зробили зі старим неповнолітні - вжахнулися. Дідуся немов обмолотили ціпами. Поряд валялися закривавлені палиці та уламки цеглин.

Олексій Нештенко, керівник Білопільського РВ міліції:

- Вони били діда палицями, які знайшли у дворі, одна палиця зламалась, після чого була взята друга палиця, скажем так, забили насмерть. Більшість ударів були нанесені в область голови.

У бездиханного пенсіонера хлопці обнишпорили кишені та знайшли 2 тисячі гривень. Перевернули догори дриґом усе в хаті, але більше грошей не було. Щоби розшукати цинічних вбивць, правоохоронцям знадобилося близько двох тижнів. Нині вони за ґратами. Малолітніх нелюдів чекає до 15 років або довічне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.