Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Попри зусилля РФ, терористи відступають

23 липня 2014, 21:02
Дата ефіру/події: Середа, 23 липня 21:02

Два українські літаки збили терористи на сході України. Самі бойовики одразу виклали в Інтернет відео з місця падіння штурмовиків. У штабі АТО інформацію про знищення СУ-25 підтвердили. Відомо: пілотам вдалося катапультуватися. І найімовірніше - вони приземлилися на території, контрольованій найманцями.

На цих кадрах українські СУ-25, що виконують бойові завдання в зоні антитерористичної операції. Фільмують літаки місцеві мешканці. По штурмовиках стріляють.

- Были взрывы, третий заход делает, по ней отрабатывают!

Й за деякий час у повітряні судна таки поцілили. Одразу два літаки дістали значних ушкоджень.

- Тааак, это след от упавшей СУшки!

- Самолет один сбит на высоте 185, второй в районе Дмитровки. Два самолеты сбиты с ПЗРК.

До Інтернету миттєво потрапили кадри з місця падіння одного з літаків. Найманці оглядають територію. 

- Противовоздушные силы ДНР уничтожили два украинских самолета СУ-25, пилоты катапультровались, наша спецгрупа выехала их искать.

У штабі АТО вже підтвердили - літаки дійсно знищені. Судячи з відео, що виклали найманці - пілотам вдалося вижити та сховатися, бо приземлилися на території, яку контролюють терористи. В Раді нацбезпеки ж припускають: стріляли по літаках з території Росії з потужної зброї. Бо, за даними військових, українські штурмовики підбили на висоті понад 5 кілометрів. Взагалі, обстріли з боку сусідньої держави не дають спокою українським воякам. Лише за останню добу по позиціях сил АТО стріляли чотири рази.
Напружена ситуація в прикордонних населених пунктах. Російським Градом стріляють по Червонопартизанську, Ізвариному, Успенці, Довжанському. Точаться бої і в районі Таранів. Окрім цього, військові зазначають: терористи, що перебувають на території України, поступово слабшають, втрачають техніку та живу силу. За інформацією розвідки, найближчими днями найманці планують отримати підкріплення, прикриваючись живим щитом з дітей. 

Андрій Лисенко, речник Інформаційного центру РНБО:

- Командування антитерористичної операції звератється до батьків, щоб оберігали дітей та не залишали без нагляду.

Запеклі бої нині тривають у Лисичанську Луганської області. Бойовики, що не витримують натиску армійців, тікають та підривають мости.

- Вони або якісь наколоті, або якісь п'яні, но то шо там башні нема, то сто процентів. Вони беруть кількостю, але коли починаешь масово наступати, то вони розвертаються й починати тікати хто куди.

Піти геть з української землі дедалі частіше вимагають від терористів мешканці захоплених територій. У Стаханові, що на Луганщині, люди навіть не побоялися провести мітинґ проти бойовиків. 

- Вчора у Стаханові, Луганської області, за ініціативою депутата міськради Сергія Шахова, кілька тисяч місцевих мешканців вийшли і провели мітинг з вимогою до бойовиків залишити місто.

Та до міст, що вже контролює українська армія, знову повертається мирне життя. Сєверодонецьк оговтується після запеклих боїв та терору найманців. Армійців там зустріли оплесками.

- Спасибо, спасибо, спасибо!

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Обстрел Градами скрыть невозможно. Если бы таковое имело место, то со стороны мирового сообщества возник бы такой же негатив к России как и если бы она ввела войска. Так при таком раскладе и выгодней ввести войска, перебить всех нациков и освободить Украину от американо бандеровского ига.
ррр 26.07.2014, 12:21 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.