Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпропетровський шпиталь поранених планують доправляти гвинтокрилами

29 липня 2014, 22:00
Дата ефіру/події: Вівторок, 29 липня 22:00

Замість аеропорту одразу до лікарні. У Дніпропетровську поранених вояків невдовзі перевозитимуть до обласної лікарні з нового вертолітного майданчика. Такий у найкоротші терміни планують відкрити у 700 метрах від медзакладу, на території футбольного стадіону. Лікарі запевняють: нова система транспортування значно ефективніша. Це допоможе зберегти життя багатьох тяжкопоранених військових. Ініціаторами такого способу транспортування поранених до Дніпропетровська стали волонтери, які займаються евакуацією поранених з Донбасу.

Сергій Рижченко, керівник Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова:

- Веление времени на сегодняшний день - это доставка больных именно авиатранспортом. Это гуманно. Больной себя чувствует лучше, переносит лучше эту доставку. Врачи и по скорости могут оказать помощь гораздо эффективнее такому больному или раненному. Мы это уже видим. Чем раньше доставляется раненый, обычно если его доставляют на авиатранспорте, шансов спасти его гораздо больше.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.