Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Нова тактика терористів на Донеччині

14 серпня 2014, 00:47
Дата ефіру/події: Четвер, 14 серпня 00:47

Нові жертви обстрілів Донецька та щільний вогонь по Ясинуватій. Визволення Вуглегірська та блокування Горлівського угруповання бойовиків. Останні зведення із зони АТО на Донеччині.

Околиці Донецька дедалі більше перетворюються на руїни. Лише за останню ніч найманці знищили кілька приватних осель у Петровському районі, пошкодили черговий газопровід, і тепер десятки будинків без блакитного палива. Внаслідок бойових дій знову гинуть мирні мешканці.

- Погиб мой внучек. Мой внук дорогой погиб. Я его не увижу больше.

А це вже Ясинувата. Бойовики двічі за день обстрілювали місто. Спершу атакували базар.

- Вон по рынку попали. Видишь?

- Да! Рынок горит.

- Пипец.А вот стекла повылетали.

Потім терористи взялися до улюбленої справи - цілити по багатоповерхівках.

- А вот мой дом с другой стороны. Моя лоджия. А это дом напротив.

Внаслідок щільного обстрілу у місті на кілька годин припинила роботу залізнична станція. Тим часом сили АТО звужують кільце навколо Горлівки. У вівторок українським армійцям вдалося зачистити від бойовиків Вуглегірськ. Тікаючи з міста, найманці висадили в повітря автомобільний міст у районі фільтрувальної станції. І вже в середу терористи відкрили вогонь по Єнакієвому. Набої падали на територію коксохімічного заводу. За повідомленнями свідків, на прохідній підприємства повилітали шибки.

- Вот это от сегодняшнего утреннего… "С добрым утром!" называется. Енакиевский металлзавод.

Не припиняють бойовики стріляти по школах і лікарнях.

Андрій Лисенко, речник інформаційного центру РНБО України:

- На сьогодні в Донецькій області внаслідок обстрілів терористами пошкоджено 143 навчальних заклади. Надходить інофрмація про замінування російськими найманцями інфраструтктурних об'єктів - шахти Кіровська у Донецьку та міст у селі Нижня Кринка поблизу Макєєвки.

Тим часом військові заблокували трасу, якою найманці транспортували підкріплення та зброю з Луганська до Донецька. Нині ж у штабі АТО твердять - бандити вдаються до нової тактики.

Леонід Матюхін, речник штабу АТО:

- Терористи намагаються чинити опір нашим підрозділам, але у них є лише два шляхи: або здатися нашим підрозділам, або бути знищеними. Бойовики дедалі більше застосовують тактику ведення підпільної терористичної війни.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.