Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На київському будмайданчику перекинувся автокран

19 серпня 2014, 22:27
Дата ефіру/події: Вівторок, 19 серпня 22:27

Не втримав рівноваги. У Києві на вулиці Василя Липківського на будівництві впав автомобільний кран. На щастя, минулося без жертв. Причину аварії з'ясовують експерти.

Мешканці цих столичних багатоповерхівок вже більше року живуть поряд з будівельним майданчиком. Тож гуркотіння під вікнами з ранку до вечера для городян не новина. Та сьогодні за парканом гупнуло так, що здригнулися стіни.

Тетяна, мешканка м. Києва:

- Услышала в квартире, что грохот раздался и как-бы вот люди, как масса: А! Вот так, знаете: аааа! Вот так как все вздохнули, и все. И на этом все. Потом подошла к окну и увидела, что вверх ногами, вверх тормашками лежит машина с вот этой стрелой. Вроде как-бы видно по людям, что никто не пострадал. 

Микола, двірник:

- Сегодня утром, в полдевятого утра, грохот такой, вроде бы как перевернулась машина. Все жильцы были ошарашены этим грохотом.

З вікон ошелешені сусіди побачили, як багатотонний автомобіль завис над прірвою котлована. Лише дивом кран не полетів у багатометрову яму і не поховав під уламками свого водія. На щастя, чоловік зміг вибратися з понівеченої машини і відбувся лише синцями та переляком. На будівництві про надзвичайну пригоду й згадувати не хочуть.

- А скажіть будь-ласка, коли цей, коли впав?

- Не знаю.

- Зранку? Постраждалих немає, все нормально?

- Так, все нормально. В мене все нормально, а у вас?

- І у мене.

- Тоді всього найкращого.

- А цей кран навіщо? Той підіймати?

- Щоб ви не задавали питання.

Одна з мешканок сусіднього будинку все життя пропрацювала інженером-техніком на виробництві, тож має свою думку стосовно причин вранішньої аварії.

Тетяна, мешканка м. Києва:

- Люди работают на износ. Прежде всего нужно проверить, сколько крановщик работал. Человека могли заставить работать значительно больше часов и просто усталость человека могла сказаться. Сегодня не особенно смотрят на квалификацию, надо проверить сам кран, когда был техосмотр этого крана, и был ли вообще.

Містяни дякують Богові, що багатометрова стріла впала не на проїжджу частину чи будинок. Тоді навряд чи минулося б без жертв. Хто ж винен у аварії на виробництві - тепер з'ясовувати експертам Держгірпромнагляду.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.