Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині рецидивіст вбив трьох молодих жінок

19 серпня 2014, 22:41
Дата ефіру/події: Вівторок, 19 серпня 22:41

Спочатку вбив трьох, потім хотів накласти руки й на себе. На Миколаївщині колишній тюряжник позбавив життя молодих жінок.

Тіло молодої жінки, що її вже тиждень шукала міліція, виявили випадково - воно лежало в бур'яні біля старої хати. А ось душогуба, що позбавив життя нещасну, спіймали швидко. Співмешканець загиблої, 28-річний рецидивіст, що раніше бував у в'язниці за крадіжки й пограбування, на звинувачення не заперечував.

Сергій, затриманий:

- Ну в стані алкогольного сп'яніння ми начали сориться, вона начала обзиваться, я: на работу надо було йти, і так получилося, що я не видержав и наніс ножові поранення.

Вбивця планував втопити тіло в річці. Каже, просто було ныколи -  до нього весь час приходили друзі з горілкою. Коли певного дня побачив міліціянтів, які шукали щось поблизу, злякався і втік у лісосмугу.

Олександр Бадера, в.о. керівника Первомайського МВ міліції:

- Он прятался в посадке, наблюдал за действиями милиции. И когда видел, что расширяется его поиск, попытался убежать в хащи, там есть, и уже себе резал вены, чтоб покончить жизнь самоубийством. Но он был замечен сотрудниками милиции, которые не дали ему возможность покончить жизнь самоубийством.

Після затримання рецидивіст зізнався, що 27-річна співмешканка - не єдина його жертва. Раніше він убив двох гостей, що зайшли до нього на вечірку. Коли господар залишився віч-на-віч з однією з них - 24-річною - запропонував переспати з ним. Почувши відмову, зарізав нещасну. А за хвилину позбавив життя її подругу, котра стала свідком злочину.

Сергій, затриманий:

- Начала кричати, щоб вона сусідів не позвала, получилося так, що і її вбив.

Олександр Бадера, в.о. керівника Первомайського МВ міліції:

- Трупы он сложил у себя в комнате до наступления ночи. И ночью, по одному трупу, он вынес, там яр такой есть, заброшенная водокачка, сток воды, привязал веревку, привязал камень и бросил труп одной женщины. Потом перенес труп второй женщины.

Селяни не дивуються тому, що сталося. Розповідають - рецидивіста завжди боялися. Коли зустрічали чоловіка, котрий неодноразово був у тюрмі, намагалися якнайшвидше привітатися і піти геть. Тепер, можливо, сусіди не побачать душогуба ніколи. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.