Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Озброєні молодики розгромили ресторани в Одесі

26 серпня 2014, 21:55
Дата ефіру/події: Вівторок, 26 серпня 21:55

Велике побиття на одеському курорті. Приблизно 80 молодиків із битками та автоматами в руках удерлися до кількох розважальних закладів в Лузанівці. Поклали людей на підлогу й відлупцювали. Потім, за командою - зникли. Напад тривав не більше п'яти хвилин.

Наскок скоєно приблизно опівночі на набережній Лузанівки. Надворі було багато людей, працювало кілька нічних закладів.

Ігор Маслов, свідок:

- Сначала побежали люди. Думали, кто-то, как обычно, развлекается, бегает. А потом резко пошло. Я так выглянул: смотрю - люди в масках.

Свідки кажуть: з вісімдесят молодиків вигулькнули водночас з темряви. Увійшли одразу до кількох барів.

Вікторія, свідок:

- Избивали людей. Ни за что. Ничего не объясняли. У нас нашего хозяина избили. Забрали 2 телефона, деньги. Просто били людей. "Лежать!", с дубинками, с автоматами.

Ігор Маслов, свідок:

- В черной форме, полностью во всем черном. В черных масках, в перчатках. С дубинками, у некоторых были помповики, у некоторых дубинки, у некоторых Калашниковы. Видно, что организованы.

Персонал кав'ярні розповідає: нападники добре орієнтувалися у приміщеннях.

Вікторія, свідок:

- У нас, например, мальчик шел с работы, повар, поздно. Когда забежали за ним, он забежал в бар, хотел выбежать с другой стороны. И они же забежали с другой стороны, эти люди в черном. Они не выпускали ни с одной, ни с другой стороны.

Відвідувачів охопила паніка. Побиті люди намагалися сховатися.

Олена, свідок:

- Прибежали сюда, я их запрятала в палатку. Все туда. Женщины: мать с дочкой, пацан за руки держится, другой за голову.

Молодики зникли так само організовано, як з'явилися. Напад тривав не більше 5-ти хвилин. Місцеві твердять: невідомі атакували заклади, що належать грузинській діаспорі. Стосовно причин наскоку в міліції поки нічого не говорять, лише повідомили - тяжко травмованих немає.

Алла Марченко, співробітниця ГУ МВС України в Одеській області:

- Нанесены телесные повреждения. Это - ссадины и ушибы. Один молодой человек получил закрытую черепно-мозговую травму, сотрясение головного мозга. А так это в основном ссадины и ушибы.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом бешкету із застосуванням зброї. Триває слідство. Про замовників і виконавців нападу правоохоронці мовчать.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.