Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Співробітник суду, який скоїв смертельну аварію в Борисполі, ховається у лікарні

22 вересня 2014, 22:17
Дата ефіру/події: Понеділок, 22 вересня 22:17

Молодий хлопець загинув, дитина потрапила в лікарню внаслідок ДТП на Київщині. А спричинив аварію нетверезий співробітник Вищого спеціалізованого суду. Він був такий п'яний, що за весь час оформлення пригоди не зміг вимовити жодного слова - розповідають свідки. Тепер йому загрожує звільнення з роботи.

У Борисполі саме відзначали день міста. Свято тривало без пригод. Але вже затемна гуляння затьмарила жахлива автопригода.

Микола Жукович, керівник відділу УМВС України в Київській області:

- Шкода Октавія, маневруючи, здійснювала обгін ТЗ, але не по зустрічній смузі, ударилася в отбойник, від чого її почало крутити, викинуло на полосу зустрічної смуги, там ця Шкода ударилася в Деу, після чого ще ударилася в авто Жигулі.

У ВАЗівці, на яку припав дужий удар, їхало четверо. Зокрема, маленька дитина - хлопчик дістав забиттів грудей. Ще один пасажир - 27-річний чоловік - загинув. 

На цих кадрах видно й винуватця ДТП - це молодий чоловік, який просто лежить на асфальті, поряд з машиною. Самовидці кажуть - він був надто нетверезий.

Павло Скала, свідок:

- Спочатку я подумав, що він власне мертвий, але підійшовши ближче, побачив, що він таки живий, намагався буквально видути якісь звуки з горлянки, пускав пузирі і щось мичав.

- Будучі в нетверезому стані, нажрався як скотина, нічого не усвідомлює, вбив людину.

Трохи згодом з'ясували, що цей нетверезий водій - співробітник Вищого спеціалізованого суду. Посвідчення на його ім'я було в молодика в кишені.

- Навіть через 2 години він не міг нормлаьно вимовити слово, був якійсь АБРВАЛ і все.

Попри те від медичного огляду на алкогольне сп'яніння водій Шкоди відмовився. Та його забрали в лікарню, де взяли кров. Результатів - кажуть у міліції - ще не мають. Свідки ж ДТП впевнені - справу намагаються зам'яти. Принаймні, знайомі Олексія Мироненка спробували це зробити під час оформлення ДТП.

Павло Скала, свідок:

- Хвилин через 40 приїхали дівчата такої гламурної наружності, які кучковалися, стояли, дивилися. Проходячі повз них, чую - вони там про Олексія щось кажуть: треба робити, я питаю - хто ви, дівчата, вони почали від мене тікати по зустрічній в машину БМВ.

Микола Жукович, керівник відділу УМВС України в Київській області:

- Ніхто його не намагається ховати, він знаходиться на стаціонарному лікуванні, тому ми до нього не можемо ніяких вжити заходів.

За фактом аварії правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Невдовзі винуватцю суд обере запобіжний захід. Слідчі вимагають - тримання під вартою.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.