Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Схід - обстріли тривають

25 вересня 2014, 23:13
Дата ефіру/події: Четвер, 25 вересня 23:13

У Маріуполі знову чути вибухи. Вдень найманці обстрілювали околиці міста, не було тиші й у Донецьку. Б'ють терористи, як і раніше, по Куйбишевському та Київському районах.

Неспокійний Маріупіль. Поблизу міста знову лунають вибухи. Терористи гатять по позиціях сил українських військових. І викладають у мережу відео, як стріляють по вояках Нацгвардії попри перемир'я. 

- Пошел огонь из Града!

Обстріли з Градів, мінометів і танків довелося пережити мешканцям Степанівки, що на Донеччині. Місцеві кажуть: вогнем знищено школу, пошту, дитсадка й лікарню.

- Значит, если у нас было около 450 жилых домов до войны и около тысячи жителей, то сейчас около 100 домов разбиты.

А це вже селище Вергулівка, поблизу Дебальцевого. Під дощем з дірками в даху власного будинку тепер цей чоловік. Набій упав на його подвір'ї.

- В так называемом объявленном перемирии творятся вот такие вещи. И кто страдает- мирный народ!

А це відео, зафільмоване у Стаханові на Луганщині. Там у терористів є час на розваги. Ось приміряють форму колишнього керівника місцевої міліції, який ще на початку війни на Донбасі пішов до добровольчого батальйону Айдар. Бойовики тепер полюють на правоохоронця й погрожують убити за зраду так званій ЛНР.

- Господин Селиверстов, вы никогда не вернетесь домой. Вот это ваша перспектива, больше их нет у этого человека, нет!

У Раді нацбезпеки та оборони запевнили: вже котрий день повітряний простір України вороги не порушують, немає й сутичок на кордоні. 

Андрій Лисенко, речник інформаційного центру РНБО України:

- За оперативною інформацією, ватажки так званих ДНР і ЛНР висувають жорсткі вимоги щодо збереження техніки і озброєння, аргументуючи це тим, що скоро потік військової техніки та допомоги з РФ припиниться. Російське військове командування вимагає від незаконних збройних формувань створювати власні ремонтні бази.

За останню добу, за інформацією РНБО, ніхто з військовиків не загинув.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.