Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Сумах бешкетник покусав міліціонера

26 вересня 2014, 22:02
Дата ефіру/події: П’ятниця, 26 вересня 22:02

Напав на міліціянта власними... зубами. У Сумах правоохоронці приїхали на виклик, щоби врятувати матір від сина. Коли парубок побачив вартових ладу - атакував їх.

Міліціянти поспішали на виклик. Їх повідомили - у квартирі сімейна сварка. Призвідника - 31-річного чоловіка - побачили одразу. Втім, затримати розбишаку правоохоронцям було непросто.

Сергій Осадчий, інспектор патрульної служби Сумського МВ міліції:

- Він почав махати руками, бити працівників міліції, хапати за форменний одяг, прийомом рукопашного боя завели йому руки за спину, затриманий громадянин схопився за кобуру працівника міліції та зірвав її. Потім під час затримання покусав за руку, за праву. 

Чоловіка скрутили. Лише тоді його шістдесятирічна мати розповіла - того дня захворіла і лежала з високою температурою, а рідний син, замість допомогти, додав клопоту. Привів додому приятеля.

Катерина Миколаївна, мати затриманого:

- Прийшли удвох п'яні, ви ж бачите, вони п'яні. Прийшов додому. Я їх покормила.

Син ще й порізав десь пальця, тож жбурнув недужій неньці штани, щоби попрала. А потім звинуватив її в тому, що загубила порцію зілля і гроші.

Катерина Миколаївна, мати затриманого:

- Штани в крові були, я їх замочила, він кричить: де "пятка", тут були гроші і пятка! Я кажу: я не брала, нет, і начав на мене: й сука ти і… в общем, матюки садить тільки такі на мене, і биться кидається.

Поведінка сина дуже налякала жінку, тож вона зателефонувала 102. Чоловік накинувся й на правоохоронців - узявся кусати їх і зривати кобуру. За такий опір працівникам міліції бешкетникові загрожує обмеження волі до 3-х років. Розпочате кримінальне провадження.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.