Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Як зустрічали Шуфрича в Одесі

30 вересня 2014, 23:41
Дата ефіру/події: Вівторок, 30 вересня 23:41

Негостинний прийом улаштував одеський електорат Несторові Шуфричу. Передвиборна агітація діючого нардепа перетворилася на побоїще кандидата і завершилася в лікарні. У постраждалого діагностували травми голови, струс мізку, а також проблеми з правим оком.

Все почалося на ґанку Одеської обласної держадміністрації. Кандидат у нардепи хотів влаштувати в будівлі прес-конференцію. Та Шуфрича заскочили зненацька й одразу почали лупцювати.

- Ребята, дайте коридор! Ну дайте коридор! Мы же просили...

Охорона політика намагалася заспокоїти юрму, навіть зробила кілька пострілів у повітря. Не допомогло. Стусанів кандидатові давали всі, кому не лінь, розлючений натовп гамселив його до самої автівки.

Сергій, активіст:

- Нешановний пан Шуфрич з нешановним паном Скориком намагалися дати в ОДА прес-конференцію, ми його вже побачили, коли його витягли на вулицю, але в Одесі йому правосеки пояснили, що цій сепаратистській паскуді тут не місце, і дали йому скуштувати гарного правосецького кулака. Він стоїть відверто на проросійських позиціях, по суті це зрадник українського народу.

Дії невідомих у міліції вже кваліфікували як бешкет і почали кримінальне провадження. Обіцяють винних покарати.

Володимир Шаблієнко, керівник відділу ГУ МВС України в Одеській області:

- Следствием квалифицированы действия по признакам части 2 стати 296 уголвоного кодекса - это хулиганство. На видео там четко видно лица наших активистов, которые принимали в этом участие, уже следствие будет заниматься их отработкой.

Вже у приватній лікарні Несторові Шуфричу діагностували закриту черпно-мізкову травму, в політика перебинтоване праве око. Сам він хоч і засмучений, але анонсує - це була не остання поїздка до Одеси.

Нестор Шуфрич, постраждалий: 

- Как только я встану на ноги, я приеду в Одессу для встречи с жителям моего любимого города.

Доки Нестор Шуфрич загоюватиме рани, міліція обіцяє знайти бешкетників. А до наступного приїзду політика підготуватися ліпше. Не пропустять візиту й опоненти.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.