Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд автопригод

17 жовтня 2014, 22:03
Дата ефіру/події: П’ятниця, 17 жовтня 22:03

Автобус із білорусами перекинувся на Чернігівщині. Як наслідок - четверо пасажирів дістали тяжких травм. А в Києві та Дніпропетровську під колесами вантажівок загинули пішоходи.

Невдалий маневр. Водій Міцубіші на Миколаївщині намагався обігнати вантажівку. Втім, коли  виїхав на зустрічну, побачив там автівку й вирішив повернутися на свою смугу. Та не встиг. Спочатку зіткнувся з причепом КАМАЗа, потім - із ВАЗом, що мчав навпроти. Від потужного удару пасажир японського машини загинув, а травмованого водія Жигулів доправили до лікарні швидкої допомоги.

Олександр, водій КАМАЗа:

- Міцубісі оцей обганяв. Він його обігнав, а потом, наверно, хотів мене обігнати. А тут- сполошна полоса, не знаю, як він не побачив той Жігуль. Короче, він ударився мені в прицеп, і його, наверно, одкинуло, Жигуль йшов з прицепом. Прицеп одбило. І Жигуль перекинувся. Я сразу на ручник, побіг їх витягувать. Там человек п'ять, а на передньому сидінні, посередені - труп. Я витягнув двох.

***
Смерть під колесами вантажівки. ДТП сталася посеред дня у столиці на вулиці Тростянецькій. Пропустивши пішоходів, ДАФ рушив. Шофер запевняє - поїхав на зелене світло, та раптом йому почали клаксонити і кричати водії інших автомобілів, тицяючи пальцями під його машину. І хоча кермувальник одразу натиснув на гальма, врятувати людину, котра потрапила під багатотонку, не вдалося. Хто винен в аварії - поки невідомо.

Володимир, водій ДАФа:

- Нет, передо мной абсолютно ничего не было, тронулся, а машину как что то ей мешает, я трогаюсь, она накатом не идет, я остановился. Он двигался с правой стороны, я его не мог видеть, он в мертвой зоне находился.

***
Під колесами багатотонного МАЗа загинув п'ятдесятичотирирічний пішохід у Дніпропетровську. Трагічний випадок стався в темний час доби на перехресті вулиць Шолохова та Донецького шосе. Що переїхав людину, шофер вантажівки збагнув не одразу. Зупинився лише від галасу свідків, за метрів триста від місця трагедії.

***
Одна людина загинула, шестеро дістали травм внаслідок зіткнення двох Лад в селищі Кіровському, що на Дніпропетровщині. Водій десятої моделі не впорався з кермом і вилетів на зустрічну. Від потужного удару обидва легковики перетворилися на купу брухту. 

Вадим Карпусенко, інспектор ВДАІ Дніпропетровського району:

- В автомобиле ВАЗ-2110 водитель и пассажир доставлены в больницу. В автомобиле ВАЗ-2109 водитель и пассажиры, находившиеся в салоне, доставлены также в больницу. Пассажир, находившейся на заднем сидении автомобиля, погиб в больнице Мечникова.

***
Мікроавтобус із білорусами перекинувся на Чернігівщині. Аварія сталася неподалік села Халявина. Чотирьох жінок із тяжкими травмами ушпиталено, трьом чоловікам надали допомогу на місці. Обставини і причини ДТП з'ясовують слідчі. Водій же переконаний - аварія сталася, бо погана дорога. Кілька місяців тому розпочали латати цю ділянку шляху, асфальт зняли, та не замостили.

- З правого боку їхала ще машина. І у мене колесо лопнуло, і перевернулася так машина моя. Щоб не вдарити машину праворуч я так ... і мене почало виляти.

Олена Царюк, співробітниця УДАІ в Чернігівській області: 

- Буде відкрито кримінальне провадження за статтею 286 - порушення правил дорожнього руху, яке призвело до травмування декількох громадян.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.