Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Криваві "доньки-матері" у Нікополі

19 листопада 2014, 22:20
Дата ефіру/події: Середа, 19 листопада 22:20

Онкохвора жінка під час нервового зриву вбила власну матір. Перед очима в онуків бабуся дістала понад п'ятдесят ножових поранень. Коли у двері квартири почали стукати правоохоронці, вбивця вистрибнула з балкону четвертого поверху.

Сусіди 29-річної мешканки Нікополя твердять: Наталя не витримала чорної смуги, яка затяглася в її житті. Жінка народила двох доньок від різних чоловіків, а особистого щастя так і не знайшла. Виховувати дітей допомагала мати.

Сусідка:

- Ну они жили вот: мама, дочка и двое маленьких детей.

Стосунки в сім'ї не завжди були добрими.

Володимир, сусід:

- Ну они, как говорится, ругались часто, а вот чтоб до такого дойти, это уже... я такого не ожидал, конечно.

Того вечора сусідів наполохав несамовитий крик дівчинки.

Сусідка:

- Ну она просто звала на помощь, чтобы двери открыли, и всё.

Люди викликали міліцію. Дверей квартири ніхто не відчиняв, тож правоохоронці змушені були їх ламати. Потрапивши до оселі, оперативники побачили біля закривавленого тіла бабусі переляканих дітей - 8 років та 11-місячне немовля. Мати дівчаток ховалася на балконі. Раптом відкрила вікно і стрибнула з четвертого поверху.

Володимир, сусід:

- Оборвала провода и упала на беседку. Как раз по центру беседки.

Ніна Маляренко, співробітниця Нікопільського МУ міліції:

- Получив черепно-мозговую травму, она, несмотря на это, пыталась скрыться в соседнем подъезде, где и была задержана сотрудниками милиции.

Жінку забрали до психо-неврологічного диспансеру. Його лікарі й мають дати висновок, чи вбивця осудна. Правоохоронці ж розглядають кілька версій жорстокого злочину.

Ніна Маляренко, співробітниця Нікопільського МУ міліції:

- Одна из версий - что подозреваемая недавно узнала, что она онкобольная - получила эмоциональный срыв. Поэтому в ходе малейшей ссоры с матерью нанесла ей более 50 ножевых ранений и молотком раздробила голову.

Після вбивства двох наляканих дівчаток на ніч узяли до себе сусіди. З малими працюють психологи. Хто в подальшому виховуватиме сестричок, вирішуватиме суд.

- Дети сейчас находятся у родственников, которые в будут дальнейшем оформлять опекунство на них.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.