Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Останню крапку у сімейних сварках поставила граната

12 грудня 2014, 21:54
Дата ефіру/події: П’ятниця, 12 грудня 21:54

Подружжя загинуло внаслідок вибуху гранати у Дніпродзержинську. Та слідчі з'ясували - смерть двох людей не була одночасною: спочатку в помешканні сталося вбивство, а потім - самогубство.

Вибух стався ось у цій багатоповерхівці на проспекті Леніна.

Віталій Гусятниченко, заступник керівника Дніпродзержинського МУ міліції:

- В комнате на полу обнаружен труп мужчины, на кровати под одеялом частично обнаружен труп хозяйки квартиры.

Чоловікові було 44 роки, його співмешканці 43. Понад півтора десятиліття вони прожили разом. Останнім часом стосунки не складалися.

Віталій Гусятниченко, заступник керівника Дніпродзержинського МУ міліції:

- В ходе совместного проживания последний год у них начали возникать ссоры, которые перерастали в рукоприкладство. В связи с чем зафиксированы факты обращения потерпевшей в Заводской районный отдел по факту избиения сожителем.

Якись час вони навіть мешкали окремо, але зрештою порозумілися і пробачили одне одного. Втім, сімейна ідилія тривала недовго. Під час чергової сварки чоловік убив жінку, а після цього скоїв самогубство.

Олександр, сусід:

- Все соседи просто в шоке. Состоятельная семья была. Ну по слухам, у них что-то на личных отношениях... Вот такая ситуация произошла. Убил и себя взорвал гранатой.

За висновками експертів, вибухнула граната РГД-5. Де чоловік узяв бойовий припас і чому скоїв жорстокий злочин, з'ясовують слідчі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.