Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У середмісті столиці зарізали чоловіка

12 грудня 2014, 23:42
Дата ефіру/події: П’ятниця, 12 грудня 23:42

У Києві зарізали чоловіка. На загиблому начебто більше трьох десятків ножових ран. Він ще встиг виповзти на поріг і постукати у двері сусідці. Та допомогти бідолашному вже ніхто не встиг.

Засохла людська кров на підлозі, пошматовані вхідні двері - попередньо відомо, мешканця смертельно поранили в його квартирі. Чоловікові вдалося виповзти на сходи й погукати на допомогу. Першою до нього кинулася сусідка, вона й викликала швидку та міліцію.

- Сказали, что ему вроде по голове дали, потом какие-то ранения ножевые, вот и все.

Пані Тамара особисто чоловіка не знала, але частенько вигулювала собак з його колишньою дружиною. Розповідає, які чутки ходять серед мешканців.

Тамара, мешканка м. Києва:

- По-видимому, человек, которого он пустил в дом, видимо, его знакомый, он его впустил. Говорят, что они сидели, пили, гуляли, начали что-то интересные темы разговор, и потом соседка увидела, когда он весь в крови выпал на лестничную клетку.

Сусіди до розмов неохочі, не називає імені вбитого й міліція. Відомо, чоловікові під 50, на бульварі Лесі Українки мешкав майже півжиття.

- Лет 19 жил. Он очень хороший человек, жил сам последнее время, жена с дочокй уехали, а больше я ничего не знаю, простите.

За чутками, господар квартири - колишній спортсмен, а вбив його начебто зять. Щоправда, міліція цього не підтверджує.

Юлія Мусташ, керівник відділу ГУ міліції в м. Києві:

- Наскільки правда, що це  колишній спортсмен і начебто це вчинив зять?

- Цю інформацію ми знаємо від журналістів, зараз слідчі працюють, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 - навмисне вбивство, ми розшукуємо ту особу, яка може бути причасна до злочину.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.