Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 7 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Рідні застреленої на Прикарпатті жінки не вірять в її провину

18 грудня 2014, 21:11
Дата ефіру/події: Четвер, 18 грудня 21:11

Триває розслідування гучної справи про розстріл цілої родини на Прикарпатті. Родичі і знайомі загиблої жінки обурені версією правоохоронців, за якою саме її звинувачують у вбивстві трьох малюків і суїциді. Мешканці села Топорівців, де з двома дітьми та першим чоловіком мешкала Тетяна Власюк, мають власні припущення щодо обставин трагедії.

Батьки застрелили дітей, а потім - скоїли самогубство. Поки це головна версія обласної прокуратури Івано-Франківська. Селян Топорівців, що на Буковині, де з першим чоловіком мешкала 26-річна Тетяна Власюк, така інформація обурила. Люди вважають: вбивцею міг бути хтось інший.

Василь, мешканець с. Топорівців:

- Хто вчує, не годен придумати, що це вона могла зробити, це якісь сліди замітались.

Своїх дітей жінка дуже любила та добре доглядала, кажуть колишні односельці.

- Одіті були, помиті, все, не так, щоб ходили, як ті діти.

Останні записи Тетяни в соціальних мережах  - депресивні. Поряд - багато світлин з усміхненими малюками. Знайомі жінки кажуть: після розлучення вона з двома дітками поїхала до Чернівців. Народила і другому чоловікові, вони разом працювали в торговельному центрі. Що все гаразд, за кілька днів до трагедії розповідала сусідці.

Людмила Мельничук, родичка загиблих:

- Така весела була. Ще сусідка говорила з нею, каже: все нормально в мене. Ми ходимо на роботу, це той, що вона з ним зійшлась. Няньку думали брати, щоб доглядала за дітьми.

Родичка першого чоловіка Тетяни не вірить, що мати причетна до вбивства власних дітей.

Людмила Мельничук, родичка загиблих:

- Я не розумію, якщо субота людина може весело розповідати, а в вівторок - убити своїх дітей і себе вбити?

Тіла загиблих нині на судово-медичній експертизі. Більше інформації правоохоронці обіцяють повідомити після її завершення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.