Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Тернопільщині рецидивіст жорстоко вбив продавчиню

21 січня 2015, 23:11
Дата ефіру/події: Середа, 21 січня 23:11

20 ножових ударів дістала молода продавчиня на Тернопільщині. Дівчина вже збиралася зачиняти кіоска, коли зайшов останній відвідувач. Молодик витяг ножа і наказав віддати всі гроші.

Біля овочевого кіоску квіти і свічки. Мешканці прилеглих будинків вшановують пам'ять молодої продавчині, яку вбили напередодні. Пан Михайло був постійним покупцем. Каже, останнім часом дівчина пурхала наче на крилах - готувалася до весілля.

Михайло, мешканець м.Теребовлі:

- Постійно я і моя дружина тут купували яблука в неї. Сьогодні в неї мали буди старости, мало бути весілля, так говорили, я з ними все говорив, тут їх дві є. Одна з Жовтневого чи звідкись була, то я постійно сюди приходив.

О пів на шосту вечора кіоск зачиняється. Та того дня не встигла продавчиня повернути замка на дверях, як зайшов відвідувач - останній у її житті.

Олександр Богомол, т.в.о. керівника УМВС України в Тернопільській області:

- Зайшов злочинець і з метою пограбування наніс від 15 до 20 ударів ножем. Дівчина померла на місці.

Коли в звичний час працівниця не привезла виторгу - власник кіоску поїхав на місце.

Володимир Чайковський, підприємець:

- Приїжджаю, дивлюся - світло світиться, а на дверях замка немає. Відкриваю вхідні двері, не бачу нічого, відкриваю другі і бачу, що лежить вся в крові, вибігаю на двір, дзвоню на швидку.

Шансів вижити в бідолашної не було. Нападник поштрикав усе її тіло. Забрав із каси 2 тисячі гривень і втік. За кілька днів злочинець викрив себе сам - почав розраховуватися банкнотами із плямами крові. Затримали чоловіка, коли той вже мав намір виїхати з регіону.

Олександр Богомол, т.в.о. керівника УМВС України в Тернопільській області:

- Ми маємо особу 83 року народження, раніше судимого за статтею 121 ч.2, тобто нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що потягло за собою смерть. А також судимий за незаконне заволодіння автотранспортом.

Та попри все затриманий спробував переконати слідчих - сам жертва. Нікого чіпати не хотів, лише пограбувати. Продавчиня вихопила ножа у нього, тож змушений був боротися. Утім, пояснити, як тендітна дівчина спромоглася заволодіти зброєю дорослого чоловіка - не зміг.

Затриманий:

- Все таки я цей ніж забрав і наніс її, хтів по ногах, ну так як вона низенька ростом, получилось так, що дістав в живіт її, після чого ще було пару ударів, не пам'ятаю, скільки, бо я вже був в нервовому зриві, то я вже не соображав, що роблю.

Затриманий на обліку в міліції з 14 років. На волі після останнього злочину чоловік провів лише кілька місяців. Цього разу може повернутися за ґрати на 15 років або навіть на довічно.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.