Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Киянин вбив дружину через загибель доньки

27 січня 2015, 23:01
Дата ефіру/події: Вівторок, 27 січня 23:01

Вбив, бо не міг пробачити смерть доньки. У Києві чоловік позбавив дружину життя двома ударами ножа. 2013-го родина втратила дитину, тоді жінку звинуватили у недогляді немовляти. А нещодавно горе-мати зізналася, що смерть крихітки не була випадковою.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Жахіття сталося за цими дверима. Сусіди кажуть - чули крики, які лунали з квартири, утім, не звернули уваги, бо ж сварилося подружжя постійно.

Тридцятирічного Дмитра та його на шість років молодшу дружину в цьому будинку знали всі.

Артем, сусід:

- Семья у них была не очень благополучная, в основном она виновата в этом, он старался быть с ней из-за ребенка, много раз ее выгонял, хотел, чтоб ребенок был только с ним, потому что как мать она была, от даже я не общался, а только здоровался - как мать она была не очень.

- Они вечно там напьются, дерутся, потом в дверь слышу: открой, открой, та я говорю - это Дима, и пошли спать, что там было...

Захмелілим подружжя бачили частенько. Утім, за словами сусідів, голова родини не завжди був таким. Збила його з доброї стежки саме дружина.

Людмила Терентіївна, сусідка:

- Вона постоянно гуляла, вона просто гробила цього хлопчика, била його: шо ти так довго їсти несеш? Мама тут наварить, а він ходив сюди забирать їсти.

Тетяна, сусідка: 

- И милиция прекрасно знала, вызывали неоднократно их. Были времена, даже очень часто их вызывали, патрули приезжали, успокаивали их.

Понад рік тому в родині сталося горе. За два тижні після народження померла їхня донечка.

Тетяна, сусідка:

- Подавали заявки и участковой медсестре, потому что она пила, когда ребенка кормила, и обращались соседи в разные инстанции, чтоб ребенка забрали вообще у них.

Юлія Мусташ, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Чоловік завжди звинувачував дружину у смерті їхньої дитини. У 2013 році дитина померла від недогляду. Крихітці було лише два тижні. За це його матір було покарано за статтею 166 - злісне невиконання обов'язків щодо догляду за дитиною, і покарання вона отримала умовно.

І от нині до подружжя завітала знайома. Відпочивали, як і зазвичай, за пляшкою. Розмови про життя переросли в сварку. Тож гостя забрала п'ятирічного сина господарів і пішла з квартири. Тим часом чоловік пригадав дружині смерть доньки.

Людмила Терентіївна, сусідка:

- Вона призналася, коли вони випивали, шо вона задавила цю девочку. Не витримав, схопив ножа.

Ударив жінку двічі. Коли зрозумів, що накоїв - побіг до матері, яка мешкає поряд. Та викликала швидку. Утім, медики вже зарадити нічим не могли.

Юлія Мусташ, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Правоохоронцями Оболонського райуправління за фактом навмисного вбивства відкрите кримінальне провадження за частиною 1, ст.. 11. Затриманий у скоєному зізнався та провину визнав повністю.

Нині п'ятирічного хлопчика забрала до себе бабуся.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.