Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові наклав на себе руки молодий програміст

10 березня 2015, 22:26
Дата ефіру/події: Вівторок, 10 березня 22:26

Загадкова смерть програміста у Львові. Хлопець натягнув на голову поліетиленового пакета та через шланг пустив газ. Самогубця залишив в Інтернеті прощальне відеозвернення.

- Хотел сказать, что дорожите женщинами, которых вы любите. Я много говорил за последние три года, не держите на меня зла. Я всех вас люблю, но, наверное, тут я сойду.

Таке відеозвернення отримали колеги та друзі загиблого. Відразу ж звернулися до міліції. Правохоронці знайшли власника квартири, яку винаймав герой ролика, та потрапили до помешкання. Утім, виявили хлопця вже мертвим. За ознаками експерти визначили - помер програміст дві доби тому. Спосіб самогубства обрав дивний.

Дмитро Павленко, в.о. керівника відділу Личаківського РВ міліції м. Львова:

- Було виявлено на його голові поліетиленовий кульок, під який було подано шланг, підключений до балону з газом. Одні із найімовірніших версій - це нерозділене кохання. Також можливий якийсь психічний стан людини погіршився.

Василеві було 24 роки. Родом із російського міста Омська. У Львові працював у приватній фірмі програмістом. Його колеги спілкуватися з журналістами відмовилися. Останню квартиру винаймав лише чотири місяці. Сусіди кажуть - хлопець був тихим і замкнутим.

Ганна, сусідка загиблого:

- Я нічо не знаю. Не знаю нічо, бо то на базар, то кухня. То на село поїхала. Я його навіть і не бачила.

Лариса, сусідка загиблого:

- Я не чула ніколи, щоб там був дебошир якийсь, або кричали, або головно. Мені буквально от там за стіною його кімната. Я не чула ніколи. І взагалі я його в обличчя не бачила. Чула деколи - відкриваються двері.

Людмила, сусідка загиблого:

- Він тут недавно живе, і я з ним так не спілкувалася, так, щоб щось сказати про нього. Я нічого не можу сказати.

Парубок залишив кілька прощальних записок. У тій, що розіслав електронною поштою, йшлося про нерозділене кохання. У квартирі на аркуші паперу розпорядився своїм майном і перепросив.

Дмитро Павленко, в.о. керівника відділу Личаківського РВ міліції м. Львова:

- Він вибачився перед своїми товаришами, знайомими. Також попросив пробачення у власника кавартири, повідомив, що залишаються його речі на місці. Якими власник квартири може розпоряджатись за те, що такі незручності йому зроблені.

Міліція розпочала кримінальне провадження. Основна версія - самогубство, адже квартира була зачинена зсередини, а на тілі не знайшли слідів насильства.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Бедный мальчик :(
хоро 12.03.2015, 16:50 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.