Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд автопригод

20 березня 2015, 22:19
Дата ефіру/події: П’ятниця, 20 березня 22:19

Дві вантажівки не поділили дороги в Ужгороді. Травмованого шофера рятувальникам довелося вирізати із понівеченого салону. А у Черкасах вулицею літала інкасаторська машина - водій не поступився дорогою і влаштував ДТП.

Грошей не буде! Принаймні ця інкасаторська машина своє вже від'їздила і навіть відлітала. У Черкасах на перехресті водій спецтранспорту вирішив не поступатися дорогою легковику. Від потужного зіткнення обидва транспорти вилетіли на тротуар, банківський мікроавтобус перекинувся. Водії травмовані, їх доправили до лікарні. Правоохоронці з'ясовують обставини аварії і вже звітують - кермувальники були тверезі.

Сергій Ненахов, заступник керівника відділу ДАІ м.Черкаси:

- Водій автомобіля спеціальної інкасації Форд не виконав вимогу дорожнього знаку - не надав перевагу в русі водію автомобіля Джилі, внаслідок чого сталось зіткнення і автомобіль інкасації перекинувся.

***
Кока-кола проти пива! Дві вантажівки з напоями не поділили дороги в Ужгороді. Фури рухалися об'їзною дорогою. Один з водіїв пригальмував, аби повернути - та інший не витримав дистанції і наздогнав колегу. Від удару передню частину призвідника аварії розплющило. Водія затисло у салоні. Витягати постраждалого рятувальникам довелося за допомоги спецтехніки. Із травмою ніг чоловіка ушпиталили.

Лідія Мацецька, інспектор УДАІ у Закарпатській області:

- Водій марки Мерседес не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з автомобілем марки Сканія. Автомобіль перекинувся в кювет, а водій Мерседесу був доставления до обласної лікарні. Наразі обставини ДТП встановлюються. 

***
У Києві легковик зіткнувся із велосипедистом. Двоколісний рухався тротуаром, Фіат виїжджав з двору. Хто з водіїв упіймав ґаву, нині з'ясовують правоохоронці. 41-річного велосипедиста зі струсом мозку і переламами ребер доправили до лікарні. Інспектори твердять - життя чоловікові врятувала замала швидкість обох транспортів.

***
Невдалий колір автомобіля! Так пояснив аварію водій Шевроле у столиці. На перехресті чоловік не поступився Чері і протаранив його. Шофер запевняє: взагалі не помітив сірого легковика, колір якого буквально злився з асфальтом. Підвів призвідника аварії зір чи неуважність - з'ясовують правоохоронці. У Чері спрацювали подушки безпеки, утім, травм його 25-річна водійка все одно не уникла. У стані середньої тяжкості дівчину ушпиталили.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.