Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Жінка за кермом спровокувала масове ДТП в столиці

21 травня 2015, 22:28
Дата ефіру/події: Четвер, 21 травня 22:28

У Києві неуважна водійка Тойоти спричинила масову аварію. Лише дивом минулося без жертв. До лікарні потрапив мотоцикліст з переламом ноги.

Аварія сталася на перетині Оболонського та Московського проспектів. Свідки бачили, як біла Тойота виїхала на перехрестя та, незважаючи на знаки та дві суцільні смуги, намагалася різко розвернутися.

Костянтин, мотоцикліст:

- Ждали зеленого света светофора, никого не трогали. Белая Тойота начала разворачиваться через двойную. Она ехала с Троещины и хотела развернуться в обратную сторону. Ей сколько сигналили, что я не знаю, ну мертвый мог бы проснуться от этих сигналов.

Саме цієї миті на перехрестя вискочив ВАЗ. Аби уникнути зіткнення, його шофер різко викрутив праворуч, але Жигулі кидає на тротуар, машина зносить світлофора, металевого стовпа і знову вилітає на дорогу. Самовидці ДТП переконують: водій "сімки" до останнього намагався уникнути зіткнення та не наїхати на перехожих. 

- Парень мастерски любыми способами пытался избежать столкновения, он ее даже, по-моему, не поцарапал. И тут пролетел как бы, ни пешеходов не задел. Ни этих, ни тех.

Та уникнути постраждалих усе ж не вдалося. На шляху некерованого ВАЗа опинилося двоє мотоциклістів.

Костянтин, мотоцикліст:

- Мы стояли на светофоре в сторону Оболони ехать. Увидел, что машина разворачивается, по тормозам, сносит светофор и сносит нас. Как бы первый удар в товарища мотоцикл, второй удар уже товарищ и мотоцикл сбил, ну упал на меня.

Призвідниця ДТП від коментарів відмовилася.

- Откуда вы ехали? Не хотите? Вы не будете ехать.

- Нет? Я, куда ехать?

- Откуда и куда вы ехали, девушка? 

Наслідки цієї аварії: один байкер із переламом ноги в лікарні, розтрощений ВАЗ та два мотоцикли. Пасажирці Тойоти стало зле, та після надання першої допомоги їхати до медзакладу вона відмовилась.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.