Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 14 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпропетровську мажор на Порше спровокував смертельну ДТП

15 червня 2015, 21:58
Дата ефіру/події: Понеділок, 15 червня 21:58

Одна людина загинула, троє в украй тяжкому стані в лікарні. Це наслідки зіткнення трьох іномарок у Дніпропетровську. Як рятували тих, хто вижив, і чому спалахнула одна з машин?

Самовпевнений нахаба мажорним автомобілем - так поведінку водія Порше характеризує один з учасників ДТП.

- С большой скоростью он нёсся по встречной полосе. Пошёл в занос.

Аварія, в якій Порше опинившись на зустрічній смузі, протаранив Тойоту, вдарив Дачію, а потім спалахнув, сталася о другій ночі на вулиці Набережній Заводській.

Антон, водій Дачії:

- Задом зацепил Кемри, в сторону водительской двери, и по касательной зацепил мою машину. После чего я сдал назад, так как в моей машине были маленькие дети и Порш загорелся и облил меня бензином с бака.

За лічені хвилини вогонь знищив машину, перетворивши її на купу брухту. 35-річному призвіднику ДТП та його супутниці поталанило вижити, вони встигли вистрибнути з охопленої вогнем машини. А ось ті, хто був у салоні Тойоти, виявилися заблокованими. Трьох жінок та водія Кемрі з понівеченої іномарки витягали надзвичайники.

Одну постраждалу врятувати не вдалося. 57-річна жінка від травм померла ще до приїзду лікарів. Нині всі обставини аварії вивчають слідчі. За скоєння смертельної ДТП водієві Порше загрожує до восьми років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.