Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Ризиковане селфі вбило столичну школярку

31 серпня 2015, 23:35
Дата ефіру/події: Понеділок, 31 серпня 23:35

Самогубство чи смертельне селфі? У столиці за дивних обставин загинула школярка. Дівчина побажала на добраніч рідним і пішла спати до своєї кімнати на 15-му поверсі, а вранці родину повідомили про її смерть. Тіло знайшли під балконом.

Страх і шок, від яких мурашки по шкірі і холоне кров, вже другий день не покидають мешканців проспекту Павла Тичини 10. Тут пізньої ночі загадково випала з 15-го поверху їхня сусідка-школярка.

- Це трагедія, будинок у траурі, біда, одним словом...

- Для меня это шок, я не спала всю ночь, это ужас, ужас.

Що сталося тієї ночі - для людей моторошна загадка. Кажуть, приблизно о другій почули глухий звук, схожий на удар, як під час ДТП.

- Дочка казала, вродє би якийсь глухий чула, такий, вродє би, як машина стукнулась чи що...

Ігор Шумик, кореспондент:

- Дівчину, яка лежала тут під балконом, побачили сусіди, але надто пізно. Десь за години дві після моменту самого падіння. Якби кинулися шукати школярку одразу, ймовірно, Лілію б врятували.

Навіть за кілька годин, коли на місце приїхали медики, дівчина ще дихала. Померла школярка дорогою до лікарні. Першими сумну звістку родині принесли полісмени, які в пошуках сім'ї загиблої дісталися і 15-го поверху.

Петро Миколайович, киянин:

- Вони ходили, запитували, не проживає девочка 13-15 років, то й до них підійшли, спитали, вона, открила: а, да, в нас есть, свет включила - її в кімнаті нема, вона так за голову взялася.

Зараз на місці, де знайшли тіло, стоять квіти, вікно, з якого дівчина загадково ковзнула донизу, відкрите навстіж.

- Поцілувала бабушку: спокойной ночи! Поцілувала бабушку і пішла спать...

Тоді востаннє Лілю живою бачили рідні. Дідусь демонструє фото своєї кровинки і ледь тримається на ногах. Василь Леонтійовичу тяжко говорити і думати про страшний вчинок онучки. Чому вона стрибнула, чи був це нещасний випадок, рідні не знаходять пояснення…

Василь Леонтійович, дідусь загиблої:

- Ми ламаєм голови, ми не знаєм, що трапилось, що так подействовало, шоб так зробити...

Серед імовірних причин трагедії сусіди кажуть про нерозділене кохання дівчини. Щоправда, дідусь заперечує це, але визнає: в Лілії дійсно був друг, за яким вона переживала, бо хлопець поліз фотографуватися на потяг під кількатисячною напругою.

Василь Леонтійович, дідусь загиблої:

- Заліз на єто самоє, на кришу електрички, і ткоком шарахнуло, щастя, шо залишився живий...

Лілія робила все для найшвидшого одужання друга і навіть збирала кошти на лікування хлопця.

Людмила Василівна, сусідка загиблої:

- Они ходили в больницу, носили передачи, разговаривали с врачами, за собственные деньги, она все отдавала ему, больше тысячи отдала на лекарство, чтоб поправился.

Вона завжди була активною, ходила на танці й любила жити. Лілія мешкала з дідусем і бабусею, бо 7 років тому загадково втопилася її мати. Сусіди не вірять у спланований суїцид дівчинки.

- В суицид я не верю...

Зате називають імовірну причину. Дівчину могло занапастити прагнення зробити селфі на фоні гарного нічного місяця.

Ніна, сусідка загиблої:

- Біля неї лежав телефон, то може вона на фоні луни фотографіровалася. Це версія така ходе...

Підтвердження цієї версії можна знайти і на сторінці Лілії в контакті. Окрім слів співчуття від друзів, вона рясніє ось такими небезпечними світлинами з шаленої висоти.

У міліції не поспішають оголошувати результати розслідування, але основна версія, попри те, що немає передсмертної записки - самогубство.

Ірина Левченко, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- Дівчина 2000 року народження, за попередньою інфою це все-таки самогубство, відомості зареєстровано, проводиться перевірка, аби визначити всі обставини події.

Лілії лише нещодавно виповнилося 15-ть. Бабуся й дідусь безмежно пишались своєю онучкою і до 10-го класу накупували їй чимало пишних суконь. Саме у школі у вівторок і попрощаються з дівчиною.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.