Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В аварії з маршруткою у Миколаєві загинули дві жінки

6 жовтня 2015, 19:05
Дата ефіру/події: Вівторок, 6 жовтня 19:05

Смертельний рейс. У Миколаєві вантажівка на великій швидкості протаранила маршрутку. Двоє жінок померли на місці, десятки - постраждали. Одній дівчині відірвало руку, вона в украй тяжкому стані. Машина буквально зім'яла автобуса з пасажирами, як бляшанку. Від потужного удару його ще й перекинуло. Водій вантажівки навіть не намагався допомогти постраждалим. Ба більше, він просто втік. Що йому загрожує за смерть та каліцтва людей - усі деталі кривавої ДТП далі.

Смертельне зіткнення вантажівки з мікроавтобусом сталося приблизно о дев'ятій вечора. Велетенська машина на шаленій швидкості врізалася в маршрутку, що їхала попереду. Мікроавтобуса буквально зім'яло, він перекинувся.

Олег, постраждалий:

- Сильный удар в машину, после этого она начала вилять, завалилась на бок. Все повысыпались, начали вылазить через окна.

Покинувши закривавлених людей, які несамовито кричали від болю та благали про допомогу, водій вантажівки зник з місця трагедії.

У страшній аварії загинули двоє молодих жінок 28-ми та 30-ти років. Одна з них Ольга Лисиця. Вона померла ще до приїзду лікарів. Олег теж був у маршрутці. Каже - шансів вижити в цих пасажирок майже не було. 

Олег, постраждалий:

- Девушки находились на перво-втором сидении, ориентировочно, около окна, потому что те, кто не сидел у окна особо не пострадали, и вся масса людей придавила их к окну, маршрутка перевернулась и все люди на них упали. И начала их тянуть по асфальту, они были стесанные тела.

По медичну допомогу звернулися майже всі, хто був у мікроавтобусі - а це два десятки людей. Половина з них нині в лікарні з тяжкими травмами. Нині у критичному стані дівчина, якій відірвало руку. Серед травмованих є також вагітна жінка.

Ольга Мельниченко, завідувачка приймального відділення центральної районної лікарні м. Миколаєва:

- Есть среди них и беременная женщина, которую одну их первых доставили, 8 месяц беременности, тяжелые травмы. Женщина пострадала - скальпированные раны, переломы ушиби.

Зі струсом мозку та забиттями тепер і Андрій. Чоловік цим маршрутом, як завжди, повертався додому з роботи. Зайшов до салону за кілька хвилин до удару.

Андрій, постраждалий:

- Выбросило меня через заднее окно. Ушибы сильне, врач сказал, и сотрясение. Так, болем-менее уже.

За інформацією правоохоронців, за кермом вантажівки був 38-річний мешканець Миколаєва. Його знайшли вже за кілька годин після зникнення з місця кривавого зіткнення. Чому порушив правила руху, куди поспішав та чому вирішив втекти? Відповіді на ці запитання шукають слідчі. За смертельну аварію, що забрала життя двох жінок та травмувала майже два десятки людей йому загрожує до 10-ти років за гратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Причём тут Днепропетровск???
Гоша 07.10.2015, 09:36 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.