Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Нетвереза столична пенсіонерка перетворила сімейну сварку на бойовик

24 травня 2016, 23:05
Дата ефіру/події: Вівторок, 24 травня 23:05

Сімейна сварка, яка закінчилася стріляниною! Цієї ночі у столиці розбороняти запальних родичів приїхали аж сім патрульних машин. А всю кашу заварила... пенсіонерка. Жінка посварилася зі своїми дітьми, і її донька та зять вигнали з дому. Але мама не розгубилася і привела озброєну підмогу!

Побитий автомобіль, з десяток правоохоронців та кайданки на руках одного з учасників розбірок. Саме так закінчилася сімейна сварка в Солом'янському районі столиці.

- Из-за вас стрельба началась! Ага - из-за тебя! Выслушайте!

Пані Раїса шукає підтримки в журналістів й розкриває їм усі таємниці родинної сутички. Каже: її вигнала з квартири власна донька. Аби повернутися до оселі - пенсіонерка покликала на допомогу двох родичів. Та ані дочка, ані зять Раїси їм не відчинили. А вже за кілька хвилин розпочався екшен, за яким спостерігали всі сусіди. 

Раїса, учасниця конфлікту:

- Там толпа. У него пистолет, у этого пистолет. Стреляют. Я стояла, что-то в меня не попали!

Та одна з куль влучила у плече дружини родича, які стали на захист бабусі. Її забрали до лікарні. Коли ж на місці вже були правоохоронці, то жінка почала сварити не свою доньку та зятя, а саме родичів-захисників. Мовляв - просила лише поговорити, а не бити двері, машину та ще й стріляти.

Раїса, учасниця конфлікту:

- Он бил двери, я ему говорю: Виталик, ты ж ее не зарабатывал! Это ж деньги!

- Трещать меньше надо! Вам помогают, а вы потом, блин!

- А зачем так помогать... машину бить!

Нині поліція розбирається, звідки в обох чоловіків зброя, чи мають вони на неї дозвільні документи. А ось пані Раїсі тепер доведеться вибачитися перед двома сторонами конфлікту, особливо перед родичкою, в яку влучила куля. Не зважаючи, що була напідпитку, Раїса Сергіївна розуміє все, що сталася під дверима квартири й каже: якщо донька не пустить до оселі - поїде до подруги, або ж стане безхатьком і поневірятиметься столицею.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.