Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

30 тисяч гривень можуть врятувати здоров'я дитини та щастя родини

28 травня 2016, 01:17
Дата ефіру/події: Субота, 28 травня 01:17

Йому ще немає і двох років, проте на його долю випали тяжкі випробування. У маленького Серафимчика з Вінничини - тяжке захворювання центральної нервової системи. Утім, шанс на нормальне життя в хлопчика є! Йому зголосилися допомогти в київській клініці. А ціна питання - лише 30 тисяч гривень! Проте в багатодітної родини їх немає. Тож звертаються по допомогу до людей.

- Это наш самый старшенький сыночек. Его зовут Илюша. Ему пять лет. Это - наш средненький, Глебчик, ему три года, а это наш самый маленький, ангелочек наш, ему будет только два годика скоро.

Ілля, Гліб і Серафимчик. Вони - справжнє щастя та сенс життя для Галини і Василя. Проте разом із радістю батьківства у родину прийшла важка біда. В найменшого синочка лікарі діагностували тяжку хворобу.

Василь Заїка, батько Серафимчика:

- У нашего Серафимчика гипоплазия мозолистого тела и мозжечка. В простонародии - это как бы часть мозга, которая отвечает за координацию  движений - она плохо развита и соответственно плохое физическое развитие.

Про важкий недуг Серафимчика батькам повідомили, коли маляті виповнилося чотири місяці.

Василь Заїка, батько Серафимчика:

- Он как бы в четыре месяца не сидел у нас, мы пошли в больницу, нам сделали МРТ и сказали про такое заболевание.

Відтоді життя родини розділилося на до та після. Обстеження, лікарняні палати та постійні курси реабілітації. Вінницькі медики казали - сподіватися на диво не варто. Та батьки не опускали рук. А зараз їхня надія ще зміцніла. Родина дізналися про спеціалізовану київську клініку, що лікує малят із аналогічним діагнозом. Там уже чекають Серафимчика на обстеження.

Галина Заїка, мама Серафимчика:

- Хотелось бы поехать на консультацию ребенка в Киев, как говорят - там есть шанс, чтоб ему помочь! Чтоб он встал на ножки и пошел…

Проте в молодого подружжя коштів немає навіть на поїздку до столиці. Галина через хворобу синочка змушена сидіти вдома. Василь - їздить по заробітках, аби прогодувати велику сім'ю.

Галина Заїка, мама Серафимчика:

- Есть шанс! Помогут люди! Но нет шансов помочь тут, у нас!

Тридцять тисяч гривень - а саме стільки знадобиться на перший курс реабілітації Серафиму - для його батьків просто захмарна сума. Тому вони всією родиною благають про допомогу.
 
- Я больше люблю всех своего братика, хочу, чтоб он выздоровел!

Карта ПриватБанка
5168 7572 9025 1265  Заїка Галина Анатоліївна (мама Серафима).
Телефон 093 858 67 52  Галина (мама Серафима).
Діагноз :
Дисгенезія головного мозку(гіпоплазія мозолистого тіла і мозочка),нижній парапарез, затримка статокінетичного розвитку.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.