Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Жахливий злочин на Рівненщині: чоловік убив власну матір та їв її нутрощі

16 травня 2017, 18:23
Дата ефіру/події: Вівторок, 16 травня 18:23

Моторошна історія, схожа на справжній фільм жахів, сталася на Рівненщині в селі Гірниках. 31-річний чоловік посеред ночі буквально оскаженів! Нелюд накинувся на свою 56-річну неньку. Бідолашну він задушив. Потім розбив ікону і склом від неї відрізав жінці голову! Після цього - ще й розпоров живіт своїй жертві та почав їсти її нутрощі! Після цього розлив у приватному будинку горілку та підпалив.

Коли хата запалала - неадекват, абсолютно голий, весь у крові, вискочив на двір через вікно. Із ломом у руках побіг на сусідське подвір'я та намагався випустити свиней із хліва. Сусідам якось вдалося скрутити убивцю та передати до рук поліції. Будинок, де сталося страшне, вигорів дотла. Загасити його пожежникам вдалося лише о 9-й ранку.

Зараз на підозрюваного чекає психіатрична експертиза. Відомо, що на обліку у психіатра чоловік не перебував, але раніше вже був судимий.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.