Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

На свята Олександр Бондарчук кататиметься на конях, а Олексій Стеценко - на санчатах

25 грудня 2009, 19:41
На свята Олександр Бондарчук кататиметься на конях, а Олексій Стеценко - на санчатах

Новий Рік усі відзначають по-різному. Для когось це родинне свято і неквапливе поїдання салату олів'є перед телевізором, інші полюбляють у новорічні свята відвідувати далекі країни, для третіх новий рік не що інше, як звичайний робочий момент. Напередодні Новорічних свят ми дізнались у ведучих програми "Свідок", які у них плани на ніч з 2009 на 2010 рік.

Олександр Бондарчук, ведучий програми "Свідок"

- Новий рік планую відзначати у молодіжній компанії: разом із дружиною і родиною брата (співак Василь Бондарчук - прим.), а також друзями в одному з київських ресторанів, щоправда, поки не визначились в якому саме. А дитина залишиться вдома з бабусями і дідусями. Але 1 січня ми з дружиною, сином, Васею і його родиною вирушаємо за місто у гості до друга, у якого є кінний клуб. Там є не лише коні, а й поні, на яких кататимуться діти. Мій син дуже любить тварин і завжди радіє, коли їх бачить: одразу намагається доторкнутися, погладити. А потім протягом зимових свят хочу ще побувати з родиною на Майдані Незалежності, подивитися на центральну ялинку, і показати її тестю та тещі. Вони родом з Донеччини і ще жодного разу не бачили нашу київську ялинку.

Олексій Стеценко, ведучий програми "Свідок"

- Як я не планую усе підготувати заздалегідь - ялинку, подарунки, обрати місце святкування Нового Року, щоразу виходить одне й те саме. Усе вирішується останньої миті! Але я знаю, яке свято було б для мене ідеальним. Щоб на вулиці був мороз і багато снігу, а я з родиною вдома, і нам так добре і затишно - все-таки це родинне свято. Зустріли, подарували одне одному подарунки, а вранці - гайда на санчатах кататися. Добре було б, як в дитинстві!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.