Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Головний свідок"

Цікаві новини з усього світу

18 липня 2015, 15:58
Дата ефіру/події: Субота, 18 липня 12:00

Поговоримо про нову пляжну моду в Китаї, про те, чи є злочинні нахили в чайок та мишей і про нетипове, але дієве покарання для тих, хто перетворює ліс на звалище.

Як захиститися від набридливих кавалерів і медуз, добре знають жінки в Китаї. Йдучи на пляж, вони ховають обличчя. Останній тренд - не бікіні, чи манкіні, в моді нині інше - фейскіні. Маска для купання - як балакалава, втім, має значно яскравіше забарвлення. Фейскіні вдягають, щоб вберегтися від сонця, укусів медуз та чоловічої уваги. Мало хто наважується познайомитися з пані в масці чи проявити нав'язливу увагу. Лише за рік винахідниці нетипового пляжного одягу продали 30 тисяч екземплярів.

***
На Іспанських пляжах - інша напасть. Чайки-крадійки! Одна така нахабна пташка в містечку Віго вкрала камеру в туристів із Німеччини. А потім продемонструвала, що не дурніша від людей - наробила дивакуватих селфі на тлі Атлантики. Тішився морський птах об'єктивом недовго. І навіть повернув камеру власникам.

***
Замаскувався під мишу, казна де залишив взуття і пішов грабувати супермаркет у канадійському місті Баррі, що у провінції Онтаріо. Не забув зловмисник і про ножа - працівник побачив цей небезпечний і переконливий аргумент і віддав йому всі гроші. Поліція збилася з ніг у пошуках хапкого на руку мікімауса - чомусь правоохоронці переконані, що він під маскою миші фактично живе. І не взувається! Навряд чи такі прикмети допоможуть знайти негідника.

***
Купа сміття, мов бумеранг, повернулася до власника. Одного дня захисник природи у Квінсленді, Австралія, побачив, що хтось перетворив ліс на звалище - вивернув біля дороги гору непотребу. Та серед поламаних іграшок і зношених речей знайшлися й документи. Фредерік Томлінсон вирішив здійснити акт доброти і провчити власника мотлоху. Не полінувався, завантажив у пікапа лахміття і привіз його під будинок поганця. Чи зробив той висновки - невідомо.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.