Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Головний свідок"

Найкурйозніші події тижня

29 серпня 2015, 23:12
Дата ефіру/події: Субота, 29 серпня 12:00

Вражаючі події цього тижня. Далі дізнаєтеся, за що поліція затримала пінгвіна, чому захисникові тварин дісталося від качки та як воно - приймати сонячні ванни на висоті 60 метрів.

Поліційна гонитва за пінгвіном. У Перу правоохоронці затримали гостя з Антарктики просто на дорозі. Пташку, що смішно крокувала автошляхом і здавалася дезорієнтованою, помітили водії. Й одразу ж викликали патруль. Кілька полісменів кинулися рятувати маленького пінгвіна Гумбольдта, та той не розумів свого щастя і відчайдушно намагався втекти. Боронився крилами і навіть клювом! Зрештою птах таки втомився і здався на милість людей у формі.

Борця за права тварин відлупцювали качкою! Нетипове побиття сталося в Іспанії під час щорічного народного свята - упіймання качок з берега. Одна з учасниць схопила птаха й гепнула ним по голові зоозахисника. Що хотіла довести пані і чи покарають її за те, що розпустила руки - поки невідомо. До речі, традиційне свято відзначають вже понад століття в іспанському містечку Росас. Спочатку качок кидають з корабля в море, а люди їх виловлюють. Втім, вперше під час дійства постраждав захисник тварин!

Сонячні ванни на висоті понад 60 метрів! Екстремальний вид відпочинку дозволив собі чоловік - видерся на верхівку вітряка електростанції. Безстрашний дивак розлігся на крихітному майданчику і грівся на осонні. Та довго розслаблятися йому не дали - завадив пілот "дрона". Автор відео гадає, що це не стороння особа, а інженер, що вирішив перепочити неподалік роботи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.